Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

4iiii voegt trackingfunctie toe aan vermogensmeter

Fiets kwijt of gestolen? Geen nood, tenminste als hij is uitgerust met een 4iiii PRECISION-vermogensmeter. 4iiii Innovations bundelde de krachten met Chipolo en schenkt iedereen die zijn vermogensmeter updatet een gratis fietstrackingfunctie.

De introductie van de trackingfunctie gaat gepaard met de vernieuwde 4iiii-app, die je de laatst bekende locatie van je fiets toont wanneer je hem als ‘verloren’ opgeeft. “Als een 4iiii- of Chipolo-app binnen bluetoothbereik van de vermogensmeter komt, zal deze verbinding proberen te maken. Wanneer dit gelukt is, stuurt de app automatisch de locatie van de vermogensmeter en de fiets door naar de eigenaar. Zo kan je dus niet alleen je eigen fiets, maar ook die van anderen (helpen) terugvinden”, legt Eric Gerstenbuher van 4iiii uit.

“Bij 4iiii voegen we voortdurend nieuwe functionaliteiten toe aan onze producten, ook lang nadat ze aangekocht zijn”, benadrukt Gerstenbuher. “Vanaf nu kunnen alle 4iiii PRESICION-vermogensmeters, inclusief de PRECISION- en Podiiiium-modellen, je fiets terugvinden, diefstal tegengaan en het trackingnetwerk uitbreiden. Een extra manier om je geliefde fiets te beschermen en hem terug te vinden in het geval van verlies of diefstal!”

Wie de trackingfunctie op zijn vermogensmeter wil activeren, hoeft enkel de nieuwe 4iiii-app te downloaden. De app is compatibel met iOS-besturingssystemen en zal binnenkort ook beschikbaar zijn in Android-versie.