Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

80 Ridley Helium SL’s met Campa 80th Anniversary

80 Ridley Helium SL?s krijgen een speciaal design ter ere van de 80-jarige verjaardag van Campagnolo en de bijbehorende Campagnolo '80th Anniversary Collection' onderdelengroep.

Vorige week vierde Campagnolo haar 80-jarig bestaan. Bij deze gelegenheid lanceerden ze een speciale groep in beperkte oplage: de ’80th Anniversary Collection’. “Zo’n unieke, exclusieve groep vraagt om een fiets die zowel op technisch vlak als wat betreft het design de groep eer aan doet”, zegt Jochen Bessemans, PR & Marketing Manager van Ridley. “Daarom hebben we een Helium SL ontworpen die de ’80th Anniversary Collection’ echt tot een hoger niveau brengt. Het is een exclusieve fiets waar we er maar 80 van zullen maken.”

“De Ridley Helium SL is een van de fietsen van de WorldTourploeg Lotto-Belisol. Het is een fiets die gekend is omwille van de uitstekende verhouding tussen stijfheid en gewicht”, vertelt Bessemans. “Daarom, en ook omwille van het klassieke en elegante uitzicht van het frame, is het de ideale fiets voor de Campagnolo 80th Anniversary Collection. Onze designers hebben een speciaal sober design met de juiste rode accenten gemaakt om het design van de groep tot zijn recht te laten komen.”

Ridley zal maximaal 80 van deze Helium SL’s met de Campagnolo 80th Anniversary Collection maken. Jochen Bessemans: “Wie er een wil, neemt dan ook best zo snel mogelijk contact op met zijn dealer om in te tekenen voor deze exclusieve fiets.”

De adviesprijs voor deze fiets is 8.999 euro.