Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

8x achter de schermen bij Parijs-Roubaix

Zelden waren we zo benieuwd naar de filmpjes van de ploegen als na Parijs-Roubaix. De beelden van achter de schermen bij acht ploegen stellen inderdaad niet teleur. We zetten ze hier allemaal even op een rij.

Gianni Moscon (Team Ineos Grenadiers) kon de zege ruiken, maar een lekke band en een slecht gevoel met daardoor een val na de fietswissel sloegen hem terug naar plek vier. Terwijl Michal Kwiatkowski zijn kennismaking met de Hel vierde, moest Michal Golas afscheid nemen van zijn ploegmaats.
Bij Deceuninck – Quick-Step kreeg kopman Yves Lampaert af te rekenen met pech en lekke banden, waardoor hij vrede moest nemen met een vijfde plek. Douchen in het hokje van Tom Boonen zal hem hebben laten dromen van meer geluk in de volgende editie.
De emoties van Florian Vermeersch na zijn onverhoopte tweede plek zijn prachtig.
De ervaren Mitch Docker en jonge Jonas Rutsch geven hun tips voor Roubaix
Durbridge en co kwamen niet echt in het stuk voor, maar dat betekent niet dat ze daardoor minder kapot waren na de aankomst.
Ondanks winst van Sonny Colbrelli hadden ze bij Bahrain Victorious niet veel moeite gestopt in een filmpje. Naast de officiële tv-beelden krijgen we enkel kort de viering in de ploegbus te zien.
Van Asbroeck – bekijk zeker zijn interview! – en Boivin deden het voortreffelijk voor Israel Start-Up Nation.
Team TotalEnergies maakte er duidelijk werk van. Met ex-winnaar Niki Terpstra hadden ze uiteraard de nodige ervaring binnen de ploeg.