Wielernieuws

Recordbreker Van Aert in Tenerife

Wout van Aert is volop in voorbereiding voor de Strade Bianche. Niet alleen is hij ditmaal titelverdediger, hij wil er alles aan doen om weer podium te rijden. De Lillenaar is in goede doen, zo merken we op de trainingsapp

Lees meer

Foto van de week

De aanval van wereldkampioen Julian Alaphilippe op de Berendries in de Omloop Het Nieuwsblad. En niemand die volgen kon. Quel panache! 

De kanshebbers in Le Samyn

Kort na het Vlaamse openingsweekend is het traditioneel de beurt aan de Grand Prix Le Samyn om het Waalse wegseizoen opgang te trekken. De semiklassieker biedt vooral mogelijkheden voor renners van de tweede rij die zich kunnen meten met enkele

Lees meer

Wat we onthouden van het openingsweekend

Het is weer koers! Het startschot van het wielervoorjaar is officieel gegeven in de Omloop Het Nieuwsblad, met daags nadien Kuurne-Brussel-Kuurne. We zagen Davide Ballerini en Mads Pedersen triomferen, maar wat hebben we nog geleerd na de eerste twee wielerwedstrijden?

Lees meer

Weet u nog: Omloop Het Nieuwsblad 2012

De Omloop Het Nieuwsblad heeft in 2012 alle ingrediënten om er een beklijvende koers van te maken. Titelverdediger Sebastian Langeveld moet na een valpartij de strijdbijl begraven. Vooraan scheurt een groepje met grote namen zich af van het peloton.

Lees meer

Poll

Wie is de morele winnaar van het openingsweekend?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Beluister onze podcast

Elke week een nieuwe aflevering van onze wielerpodcast met het laatste wielernieuws, handige tips and tricks, …

Ontdek onze nieuwste video's

Materiaal

Team DSM blijft trouw aan Shimano en Pro

Team DSM gebruikt al sinds haar ontstaan Shimano-componenten en die band blijft ook de komende seizoenen bestaan. Ondanks de switch naar Scott, zien we opnieuw Shimano-groepen en PRO-zadels op de fietsen van Tiesj Benoot en Romain Bardet.

Lees meer

GETEST: de Kask Valegro van Ineos Grenadiers

In het februari-/maartnummer van Cycling kan je al de tests van drie MIPS-helmen van WorldTour-leveranciers lezen, maar je had nog die van de lichte en luchtige Kask Valegro van Geraint Thomas en Egan Bernal tegoed. Ons verdict lees je hier.

Lees meer

#gekvandekoers

  Wielertoerisme

  Hellingen & cols

  Fietskalender

  Geen evenementen gevonden!

  Schrijf jezelf in op onze nieuwsbrief

  En blijf op de hoogte van het laatste nieuws.