Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Aprilnummer met Campenaerts, Alaphilippe, Naesen, Terpstra, broeken & zadels, …

Het aprilnummer van cycling.be magazine is de Voorjaarsspecial en zit boordevol ronkende namen en onmisbare onderwerpen. Of wat dacht je van Campenaerts, Terpstra, Alaphilippe, Naesen, Stuyven, Vanmarcke, Valverde, kasseitips van Hayman, broeken- en zadeltest, ...?

Het aprilnummer ligt vanaf nu in de winkel en staat in het teken van het wielervoorjaar. Voor de Vlaamse klassiekers kunnen we rekenen op inbreng van Niki Terpstra, Oliver Naesen, Sep Vanmarcke, Jasper Stuyven en Mathew Hayman. Die laatste leert ons namelijk over kasseien te rijden. Van Waalse kant hebben we Julian Alaphilippe, Alejandro Valverde, Anna van der Breggen, het vernieuwde parcours van Luik-Bastenaken-Luik, en Michele Bartoli, die praat met Ruben Van Gucht.

De actieve fietsliefhebber wordt verwend met een eerste test van de Campagnolo Super Record EPS 12-speed, een broeken- en zadeltest om tot het ultieme zitcomfort te komen, Do’s & Don’ts over hoe je darmlast vermijdt en steile hellingen verteert, een Sur Place in Merano, een fietstest met de Canyon Ultimate CF SLX, het relaas van onze Gran Fondo Strade Bianche, …