Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Bahrain Victorious langer op Merida

Merida Bikes en Bahrain Victorious hebben hun samenwerking met meerdere jaren verlengd. Het UCI World Tour team heeft al sinds zijn ontstaan de fietssponsor aan boord.

Sinds de start in 2017 als Bahrain Merida hebben de renners van het team hun wedstrijden beslecht op Merida fietsen. Met sluiten van een meerderjarige samenwerkingsverlenging zal ook in de toekomst Merida de ploeg blijven voorzien van fietsen en ondersteunen met innovatie, samen met technische partners FSA, Vision, Prologo, Continental en Shimano.

“Sinds het begin is Merida een integraal onderdeel van dit project. Ze hebben ons voorzien van het beste materiaal en constante innovatie met de feedback van onze renners. We kijken terug op een fantastisch seizoen in 2021, een bewijs van het succes van onze samenwerking. We zijn verheugd om dit project in de toekomst door te kunnen zetten en te blijven werken aan het winnen van wedstrijden”, aldus Managing Director Milan Erzen.

Wolfgang Renner, CEO MERIDA Europe GmbH: “Sinds 2017 zijn we onderdeel van deze grote ploeg en we kijken terug op vijf succesvolle seizoenen. In de afgelopen jaren zijn we getuige geweest van de enorme progressie van de ploeg en mochten we gezamenlijk grootse prestaties vieren. We zijn verheugd aan de start van weer een spannend seizoen de blijvende betrokkenheid bij de ploeg te kunnen bevestigen. We kijken er naar uit om dit succesvolle partnership voor meerdere jaren te verlengen en het team te blijven ondersteunen met het best mogelijke materiaal. Door nauw samen te werken met de ervaren staf en toegewijde renners doen wij ons uiterste best om het voor de ploeg mogelijk te maken de doelen te bereiken”.

Lees meer over de profploegen en hun fietsen voor het seizoen 2022 hier. U vindt het overzicht van deze professionele racemachines ook terug in onze Wielergids ’22.