Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ben jij een mooiweerfietser of houdt een bui je niet tegen?

Is één regendruppel genoeg om jouw fietsplannen terug op te bergen of kijk je niet op van een stevige bui en harde wind? Doe de Futurum-test om te zien of jij een 4 Seasons Rider bent en krijg zo toegang tot mooie verhalen en leuke verrassingen.

Je kent het wel: je hebt een duurtraining gepland, je staat te popelen om je route te starten vanaf je fiets-gps en je materiaal is in topconditie, maar dan kijk je buiten en begin je te twijfelen … Je checkt buienradar en krijgt de bevestiging dat het de komende uren gegarandeerd blijft regenen. Wat doe je dan? Trek je gewoon je beste regenkledij aan of blijf je veilig binnen? Wie de eerste optie kiest, heeft met de Futurum 4 Seasons-collectie een klerenlijn die klaar is voor elk weertype, zo weten we nadat we een winter de broek, de Pro-jas, Merino-onderhemd en Merino Neck Warmer hebben getest.

Wil je zeker weten of jij tot de categorie van de 4 Seasons Riders behoort of toch een mooiweerfietser blijkt te zijn? Doe dan HIER de test om daarna als 4 Seasons Rider te genieten van de mooiste verhalen en leuke verrassingen.