Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Bewonder oude en test nieuwe Canyons in House of Champions in Brussel

De Tour staat voor de deur en start dit jaar vanuit Brussel op 6 juli. Canyon viert dat met de opening van het House of Champions in hartje Brussel. Daar staan de voorbije en huidige successen centraal én je kan er tijdens vijf ritten het exclusieve materiaal van Movistar en Katusha-Alpecin zelf testen.

Een handvol originele proffietsen die een cruciale rol hebben gespeeld in legendarische wedstrijden, van wereldkampioenschappen tot kasseikoersen, kunnen er bewonderd worden van zaterdag 29 juni tot en met 7 juli. Een ware hommage aan uitzonderlijke prestaties terwijl Brussel zich klaarmaakt voor de Grand Départ.

Je vindt het House of Champions in de Antoine Dansaertstraat 88, 1000 Brussel. De openingstijden zijn als volgt:
Maandag tot vrijdag: 13-19u
Zaterdag en zondag: 10-19u (uitgezonderd zondag 7 juli: tot 15u)

Naast deze onderdompeling in de koersgeschiedenis kunnen Canyon-fans ook zelf proeven van de fietsgekte rondom Brussel tijdens een van de 5 begeleide wegritten op exclusief testmateriaal dat ook door Katusha-Alpecin en het Movistar Team tijdens de rit gebruikt wordt. Aanmelden voor een testfiets kan via onderstaande links (first come, first served!):
29/06 om 10u: Canyon Road Ride (80 km)
30/06 om 10u: Canyon Road Ride (90 km)
02/07 om 17u: Canyon Road Ride (50 km)
03/07 om 17u: Canyon Women’s Road Ride i.s.m. Rapha (50 km)
04/07 om 17u: Canyon Road Ride met Jürgen Roelandts (50 km)

Voor alle vragen over Canyon, van maatvoering tot aankoopadvies, staat de Canyon Crew u graag te woord ter plaatse tijdens een lekkere kop koffie.