Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Bike mee met De Warmste Toertocht van Sven Nys Cycling Center

Fiets op 21 december mee met De Warmste Toertocht, een mountainbiketocht van 40 km vanuit het Sven Nys Cycling Center in Baal. Het Sven Nys Cycling Center doet namelijk mee aan De Warmste Week en zeg nu zelf: als je een goed doel kan steunen door te fietsen, laat je die kans toch niet liggen?

Je start tussen 9u en 16u voor een mooi mountainbiketochtje in Het Hageland. 40 km paadjes, singletracks, boswegeltjes, grindpaadjes, genieten! En dan nog voor het goede doel ook! Start individueel of met jouw groep wanneer je wil en volg de gps-track. Of volg een groepsstart om 10u of 12u, waarbij groepjes van 15 à 20 personen worden gemaakt. Vooraf een tasje koffie, koekje voor onderweg en nadien een lekker biertje en BBQ. Een doucheke nemen en de fiets afspuiten kan ook. Een topsfeer is sowieso gewaarborgd, en dat alles voor maar 10 euro per persoon. En dan nog voor het goede doel ook, want de opbrengst gaat integraal naar Join2Bike! Inschrijven kan via de facebookpagina van Sven Nys Cycling Center of ter plaatse.

Waarom ze dit goede doel kozen? “Aangezien onze werking in het Sven Nys Cycling Center volledig draait rond fietsen, is het logisch dat we voor een goed doel kiezen dat gelinkt is aan de fiets. Join2Bike is een Leuvense vzw die zich inzet om mensen met en zonder beperking op de fiets te krijgen. Validen en andersvaliden gaan wekelijks samen met de fiets op pad om letterlijk en figuurlijk hoge toppen te scheren. Dankzij de fiets-o-theek Niko kan iedere andersvalide met een gepaste tandem, driewieler of handbike bij de activiteiten aansluiten. Belgian Power vzw koopt deze aangepaste fietsen aan en stelt ze ter beschikking aan de leden. Join2Bike is een prachtig project dat onze steun meer dan verdient.”