Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Bike nicks: sierlijke slipjes met zachte zitvlakken

Steeds meer vrouwen klimmen op de koersfiets en blijven er vrouwelijk uitzien. Het argument dat je geen dame kunt zijn op de fiets is definitief verleden tijd met deze sexy en fietsvriendelijke slipjes. Misschien een ideetje voor Moederdag?

“Wat hebben ze nu weer uitgevonden?”, zullen velen denken. Maar de Bike nicks van Lili Millar zijn toch het vermelden waard. Het nieuwe Britse merk verenigt de eigenschappen ‘sexy’ en ‘comfortabel’ met hip ondergoed voor vrouwelijke liefhebbers van het stalen ros.

Vooroordelen

“Ik realiseerde me dat het vaak vrouwen zelf zijn die vooroordelen hebben over fietsende dames en zij die hen van spullen voorzien. Wielrensters krijgen vaak het etiket van onvrouwelijk of niet modieus opgekleefd. Wel, dat is verleden tijd!”, klinkt het strijdvaardig bij Millar.

Kanten fantasietjes

De slipjes zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en looks met hier en daar wat kanten fantasietjes. Zo kun je ze ’s morgens aantrekken en de hele dag door dragen, ook tijdens je ritje met de fiets. De lingerie ziet er goed uit en heeft een zacht zitvlak om je gevoelige plekje (verzin hier zelf maar een leuke benaming voor) en je poep het opperste comfort te bieden op een racezadel.

Comfortabel en sexy

De bevindingen van Lili zelf zijn alvast positief. “Alles deed pijn nadat ik een rit maakte waardoor ik nood had aan een oplossing. Ik heb overal gezocht naar een oplossing om toch maar geen lelijk broekje te moeten dragen onder mijn koersbroek”, vertelt de bezielster. “Vrouwen moeten kunnen bewegen zonder zich zorgen te maken over een compleet aangepaste outfit die wél comfortabel is. Deze slipjes kun je perfect dragen in het dagelijkse leven en tijdens het sporten”, besluit ze.

Vier modellen

Op het eerste gezicht lijken de Bike nicks ons zeker en vast mooie stukjes lingerie. Momenteel zijn er vier verschillende modellen verkrijgbaar in het zwart en wit-vleeskleurig. Eén slipje kost een goeie dertig euro en kun je enkel online bestellen. Het lijkt ons alvast een topcadeautje om je fietsende moeder of vrouw eens te verwennen.