Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

BIKES CLAESSENS: Specialized Elite Shop

Bike Claessens, de zaak van Stefan Vaes en Kurt Lambruchts in Tongeren, is trots dat het de titel Specialized Elite Shop mag dragen. Dat leidt onder andere tot schitterende custom Specialized-pareltjes voor klanten die specifieke wensen hebben.

“We zijn enorm trots om het label van Elite Shop van een groot en prestigieus merk als Specialized te mogen dragen. Dat zie je dan ook aan onze winkel, met steeds de nieuwste snufjes van Specialized in grote voorraad. We bieden zelfs testfietsen aan, gaande van de snelle racefietsen, mountainbikes voor het meer robuuste werk tot elektrische fietsen voor het dagelijks woon-werkverkeer. Zo is de klant na een testrit steeds zeker dat hij een goede aankoop heeft gedaan.”

En dat is nog niet alles. Stefan en Kurt helpen je niet alleen graag verder bij de aankoop van je nieuwste tweewieler, maar helpen je ook met de afstelling ervan met hun Body Geometry Fit. “Op die manier garanderen we een optimale harmonie tussen de fiets en zijn gebruiker. Zo dragen we bij tot een maximale krachtoverbrenging en comfort tijdens de rit.” Na 7 jaar trouwe dienst spat de passie en het enthousiasme nog steeds van Stefan en Kurt af. “We zijn allebei fervente fietsers en zijn graag met fietsen in het algemeen bezig. Eigenlijk hebben we van onze passie echt ons beroep gemaakt. En wat is er nu mooier dan dat?”

Openingsuren:
Di-vrij: 8-12u & 13-18u / Do: 13-20u / Za: 9-15u / Ma & zo gesloten

Fietsmerken:
Specialized, Trek

Hasseltsesteenweg 94
3700 Tongeren
Tel: 012/23 05 70
info@bikesclaessens.be
www.bikesclaessens.be