Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Bioracer maakt prestigieuze Star Wars-fietskledingcollectie

Het Belgische kledingmerk Bioracer is een prestigieuze samenwerking met Disney aangegaan een collectie shorts en shirts met Star Wars-iconen. Ze worden gelanceerd op het moment dat het volgende deel van de saga Star Wars: The Last Jedi uitkomt in de Belgische zalen, op 13 december.

Het doel van Bioracer is om speedwear-outfits op basis van innovatieve technologieën te ontwerpen en te produceren voor wielrenners, triatleten, lopers en skaters. De missie van Bioracer is ‘make you faster’ door rekening te houden met biomechanica, aerodynamica en aquadynamica bij het ontwerpen van kledij. Het Belgische merk is de officiële partner van de Belgische, Nederlandse en Duitse nationale wielerploegen.

Door de krachten te bundelen met Disney slaagt Bioracer erin om design, snelheid, passie en emotie samen te brengen in één collectie die bestaat uit vijf verschillende series: Iconic Sleeves, Allover Print, Art Collection, Logo Shirts, en Planets. Goed voor een aanbod van maar liefst 15 shirts en 2 shorts. De collectie is vanaf 1 december overal in Europa te krijgen, bij gespecialiseerde retailers.

De Iconic Sleeves-serie bestaat uit vijf sobere shirts met kleurrijke korte mouwen die zijn versierd met het gezicht van populaire personages als Yoda, C-3PO, of Darth Vader. De Allover Print-serie bestaat uit twee prints: een Death Star-patroon en verschillende iconische ruimteschippatronen. Bij de veelkleurige Art Collection-serie kan de drager kiezen tussen Boba Fett, Stormtrooper of Darth Vader. De vierde serie, die ook beschikbaar is voor vrouwen, pakt uit met het iconische logo van de saga op de romp. Op de laatste serie – ook voor mannen en vrouwen – prijken de kleuren van verschillende planeten.

Atleten die fan zijn van de saga kunnen de exclusieve Star Wars-collectie nu al bekijken op de website van het merk: www.bioracer.be. Dat moet alvast een beetje helpen om op de tanden te bijten tot de release van Star Wars: The Last Jedi, gepland voor 13 december. Cycling.be kon de collectie al in avant-première bewonderen op Eurobike en inderdaad: de fans zullen hiervan smullen!