Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Biover denkt aan gezonde sporter

Het Belgische Biover brengt een sportgamma op de markt. De focus ligt op recreatiesporters die gezond willen presteren. De sportvoeding en -drank is onder meer beschikbaar in de supermarkt.

Biover is specialist in natuurlijke gezondheidsproducten en breidt zijn gamma uit naar de sportwereld. Het bedrijf richt zich op de actieve sporter die op een gezonde manier zijn sport wil uitoefenen en biedt een producten aan om voor, tijdens en na het sporten te gebruiken.

Met eiwitten en aminozuren ligt de focus voor de inspanning op het spierweefsel, terwijl een ander product de opbouw van melkzuur tegengaat.

Biover Sport brengt verder een Nutri Gel, een Energy Bar en een isotone dorstlesser uit voor tijdens het sporten. Die drie producten bevat zowel snelle, halfsnelle als trage suikers. Verder zijn er vooral kaliumzouten toegevoegd, terwijl het gelletje minder kleverig zou smaken dankzij de toevoeging van vruchtensap.

Na de sportinspanning kun je je spiermassa laten herstellen met een recuperatieshake die eiwitten, koolhydraten en zouten bevat. Je energiereserves vul je verder aan met de Recovery Bar.

Het sportgamma van Biover is beschikbaar bij Colruyt, Delhaize, Spar, Kruidvat, natuurvoedingswinkels en in fietswinkels.