Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

B’twin-gereedschap helpt je bij gedwongen pitstops

B'twin, het fietsenmerk van Decathlon heeft enkele nieuwe gereedschappen en accessoires in het gamma voor herstellingen langs de weg. Zoals gewoonlijk krijg je veel waar voor je geld.

Om eender welke fietsband af te nemen ontwikkelde B’TWIN een gemakkelijke, stevige en lichte bandenlichter. Met het uiteinde van dit handige stukje gereedschap kun je bovendien ook binnenbanden met schrader-ventiel aflaten. En dankzij het gebruik van polyamide breekt de lichter niet als je er kracht op zet. Je kan meerdere lichters in elkaar klikken om ze gemakkelijker te bewaren. Uit tests is trouwens gebleken dat hij bij de sterkste op de markt behoort. Hij wordt ook permanent getest door profploegen zoals het B’TWIN U-19 PRO Racing Team en het B’TWIN MTB Racing Team. Hij is verkrijgbaar in 4 kleuren, apart voor 0,95 euro of in een set van drie voor 2,45 euro.

Met de Multitool 300 (8,95 euro) uit staal en aluminium kun je alle basisafstellingen aan je fiets doen. het zijn 9 stuks gereedschap in 1. De maat van elk stukje gereedschap staat aangegeven op de punt, zo vind je snel en gemakkelijk wat je nodig hebt. In de handige Gereedschapsbus 700 (4,95 euro) kunnen fietsers al hun gereedschap kwijt tijdens een rit. Ze is perfect afgesloten en beschermt al je spullen tegen de regen.

Voor wie geen fan is van gedwongen pitstops langs de kant van de weg is er de Zelfdichtende binnenband van 28 inch. De vloeistof in de binnenband vult automatisch gaatjes van minder dan 1 mm diameter op. En het afdichten gebeurt terwijl je fietst. Het racebinnenbandje weegt wel 187 g maar kost maar 5,95 euro.

Heb je toch pech, dan is er de Set zelfklevende bandenplakkers B’TWIN. Met deze zelfklevende bandenplakkers, minder lastig maar even doeltreffend als de klassieke rustines, repareer je elk lek in een wip. Ze zijn geschikt voor alle types binnenbanden, plaatsen gaat snel en eenvoudig. Inhoud van de set bestaat uit 6 plakkers + 1 krabber en kost maar 1,95 euro.