Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Cadeau voor nieuwe abonnees: high-tech Megmeister-ondershirt

Wie een nieuw abonnement neemt op cycling.be magazine leest niet alleen alles over het profpeloton én ontdekt al het nieuws voor de actieve wielerfanaat, maar krijgt er ook nog eens een prachtig cadeau bovenop. Deze maand is dat een Megmeister-ondershirt met lange of korte mouwen.

Neem je voor 10 december een jaarabonnement, dan kan je ofwel kiezen voor een korting, ofwel voor een handig fietscadeau. Dan ontvang je 11 nummers voor 64 euro, met daar GRATIS bovenop een GRATIS Megmeister-ondershirt voor dames of heren, met lange of korte mouwen (t.w.v. 69,95/64,95 euro).

De Baselayers van Megmeister zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van sporters die trainen met een hoge intensiteit. De speciale Drynamo-technologie zorgt ervoor dat het shirt naadloos aansluit op je huid. Hierdoor ervaar je als sporter een optimaal comfort in combinatie met een uitstekende vochtafvoer en naadvrije pasvorm. Dit shirt wordt ook wel bestempeld als de snelst drogende baselayer van dit moment en is prima te dragen onder je favoriete fietsshirt.

Meer info: www.megmeister.com