Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Cadeau voor nieuwe abonnees: Hou het warm en zichtbaar met Raceviz

Wie een nieuw jaarabonnement neemt op cycling.be magazine leest niet alleen alles over het profpeloton én ontdekt al het nieuws voor de actieve wielerfanaat, maar krijgt er ook nog eens een prachtig cadeau bovenop. Deze maand is dat een set extra veilige schoenovertrekken en armstukken van Raceviz.

Neem je voor 5 november een jaarabonnement, dan kan je ofwel kiezen voor een korting, ofwel voor een handig fietscadeau. Dan ontvang je 11 nummers voor 64 euro, met daar GRATIS bovenop een Raceviz-set met Artic Shoe Cover en Artic Arm Warmer (t.w.v. 67,95 euro).

De RaceViz Artic Shoe Cover is volledig wind- en waterdicht dankzij de gelaste naden, terwijl de Teflon-zool enorm slijtvast is en de combinatie van antislip en elastiek ervoor zorgen dat de overtrekjes perfect blijven zitten. Het stretchmateriaal, de duurzame YKK-rits achteraan en de velcro onderaan zorgen voor een onberispelijke pasvorm. De fleece binnenkant houdt je lekker warm, zelfs bij temperaturen rond het vriespunt. Je kan kiezen tussen de fluogele versie (39 euro) of de Full Reflective (44,95 euro) en uit drie maten.

De RaceViz Artic Arm Warmer (23 euro) is gemaakt van een thermische elastische stof, heeft antislip aan het armuiteinde, en reflecterende logo’s. De armstukken zijn eveneens geschikt voor gebruik bij 0 tot 10°C en zijn verkrijgbaar in drie maten en in de kleur zwart of fluogeel.

Meer info:www.raceviz.be