Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Cadeau voor nieuwe abonnees: iconische SKS-pomp

Wie een nieuw jaarabonnement neemt op cycling.be magazine leest niet alleen alles over het profpeloton én ontdekt al het nieuws voor de actieve wielerfanaat, maar krijgt er ook nog eens een prachtig cadeau ter waarde van het jaarabonnement bovenop. Deze maand is dat de iconische SKS Rennkompressor.

Neem je voor 3 oktober een jaarabonnement, dan kan je ofwel kiezen voor een korting, ofwel voor een cadeau ter waarde van het jaarabonnement. Dan ontvang je 11 reguliere nummers plus de Fietsgids voor 64 euro, met daar GRATIS bovenop de SKS Rennkompressor-fietspomp (t.w.v. 64,99 euro).

Al meer dan een halve eeuw bouwde de SKS Rennkompressor een ijzersterke reputatie op als een van de betrouwbaarste pompen. De Rennkompressor bezwijkt evenmin onder die druk, want hij kan tot 16 Bar blijven doorpompen. Gemaakt uit staal en hout en voorzien van de typisch oranje kleur herken je hem uit de duizend. Met deze vloerpomp van de Duitse specialist in fietspompen zit je voor decennia gebeiteld, want alle vervangstukken zijn vlot leverbaar.