Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Canyon lanceert nieuwe teamkleuren voor Aeroad

Sinds zijn recente lancering verkoopt de Canyon Aeroad als een wervelwind en de introductie van enkele opvallende nieuwe teamkleuren zal die trend alleen maar versterken.

Met zijn inklapbaar stuur en opvallende aerostyling is de vernieuwde Aeroad meteen uitgegroeid tot een succesnummer in de Canyon-collectie. Om de aanwezigheid in het profpeloton te benadrukken, komt de Duitse fabrikant nu met teamversies van de snelle en lichte aerofiets.

Aeroad Alpecin

Wil je de Mathieu van der Poel in jou aanwakkeren, dan moet je gaan voor de Aeroad CFR Di2 in Alpecin-Fenix-kleuren (wit met schakeringen blauw). Die is uitgerust met Shimano Dura-Ace Di2 met powermeter en DT Swiss ARC 1100 Dicut-wielen voor 8.499 euro, wat 500 euro duurder is dan de vorige CFR Di2.

Aeroad Movistar

Voel je jezelf eerder een Valverde, dan is er de CFR eTap in de nieuwe Movistar-kleuren voor 8.999 euro. Net zoals bij de teamfiets van de Spaanse ploeg is die uitgerust met Sram Red AXS eTap en powermeter, aangevuld met Zipp 454 NSW-wielen en Fizik Antares Versus-zadel met 3D-geprint Adaptive-zadeldek.

De opvallendste nieuwkomer is echter de Aeroad CF SLX 8 WMN Disc Di2 in de roze/paarse uitvoering van Canyon-Sram, de ploeg van onder meer Kasia Niewiadoma. Voor 5.499 euro krijg je Shimano Ultegra Di2 en DT Swiss ARC 1400 Dicut-wielen.

In het volgende nummer van Cycling (27 januari in de winkel) lees je onze test van de Canyon Aeroad CF SLX!