Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Castelli start met verzorgingslijn

Net zoals veranderende weersomstandigheden andere kleding vereisen, heb je in verschillende situaties ook extra bescherming van de huid nodig. Daarom introduceert Castelli de nieuwe verzorgingslijn "Linea Pelle".

Linea Pelle betekent letterlijk “lijn voor de huid”. Alle tubes zijn gebruiksvriendelijk, hygiënisch en gemakkelijk doseerbaar. De inhoud van 100 ml zorgt ervoor dat je deze probleemloos kan meenemen in je handbagage tijdens een vlucht. Er wordt enkel gebruikgemaakt van natuurlijke stoffen om comfort en gezondheid te waarborgen. De producten van Castelli bevatten geen kankerverwekkende stoffen en substanties die schade berokkenen aan de technische stoffen van de fietskleding. Het assortiment bestaat uit drie verschillende verzorgingsproducten: een zitvlakcrème, een warming-up-crème en een beschermende all-weather-crème.

CHAMOIS DRY LUBE

De Chamois Dry Lube is een zitvlakcrème – ook gekend als broekzalf – met natuurlijke theeboomolie die preventief werkt tegen zitklachten, wrijvingen en ontstekingen. Het is een droge, niet vettige huidcrème die de huid laat ademen en wrijving tegengaat. Je brengt de crème drect op de huid of het zeem aan.

WARMING EMBRO CREAM

De warming-up-crème warmt de spieren op om in optimale omstandigheden te kunnen starten aan een fietstocht. Het is een crème met 80% natuurlijke ingrediënten die huid en spieren opwarmt. Je brengt het enkele minuten voor vertrek aan op de benen. Wel niet vergeten de handen te wassen na gebruik.

FOUL WEATHER CREAM

Deze waterbestendige all-weather-crème biedt bescherming tegen regen, wind en koude. Hij is gemaakt op basis van natuurlijke plantaardige ingrediënten (57%), bevat geen aardoliederivaten, en is niet schadelijk voor synthetische stoffen. Je brengt het product aan op de huid voor vertrek.

De tubes van telkens 100 ml zijn apart te verkrijgen of in een mooi Combo Pack met daarin de 3 verschillende verzorgingsproducten. Prijs voor een tube bedraagt 17 euro. Voor een Combo pack betaal je 50 euro.