Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Cipollini achterna met zebrashirt van Alé

Wie heeft er nog nooit gedroomd om vermomd als een zebra te kunnen rondfietsen? Mario Cipollini deed het al bij Aqua & Sapone, maar dankzij de fleurige zomercollectie van Alé kun jij dat nu ook.

De trend van de laatste jaren is een zo minimalistisch mogelijke outfit. Denk maar aan de vele zwarte truitjes in het peloton met hier en daar een accentstreepje. Het Italiaanse Alé breekt volledig met die gedachte en lanceert zijn PRR Flowers-collectie. “Wielrennen is een sport voor taaie kerels, maar niet alle mannen zijn dezelfde”, klinkt het bij Alé. “Val op in de kudde met de unieke en originele graphics van de PRR Flowers-reeks en word één met de natuur. We zijn allemaal dieren met wielen, geweven uit carbon vezels.” Een erg poëtische omschrijving om te vertellen dat ze een tenue maakten met een moderne zebralook.

GRAPHICS PRR FLOWERS JERSEY

Het pronkstuk van de junglereeks is de Graphics PRR Flowers Jersey dat puur op prestatie gericht is. Het combineert een strakke pasvorm en hoogwaardige stoffen met gedetailleerde tekeningen. Het bloemenshirt heeft een volledige rits, vier achterzakken, vlakke naden en een reflecterend strookje aan de achterkant. Zowel smalle als stevige zebra’s kunnen het truitje aantrekken van maat S tot 3XL.

Dankzij de geperforeerde stof is het eentje waarmee je graag zult rondrijden bij hoge temperaturen. De PRR Flowers Jersey is er in het wit met rode accenten of grijs met gele afwerking. De zebrastrepen zijn uiteraard altijd zwart.

GRAPHICS PRR FLOWERS BIBSHORT

Daarnaast kun je ook je benen hullen in de PRR Flowers-lijn. De bibshort heeft een zacht stofje ter hoogte van het kruis, elastische banden om netjes op zijn plaats te blijven, een reflecterende lijn achteraan en een hooggesloten rug. Het zebramotief komt hier terug aan de uiteinden van de pijpen en achteraan zodat het een mooi geheel vormt met het shirt. Ook hier vind je de wit-rood en grijs-geel combinaties terug van maat S tot 3XL.

ELEGANTE DAMESVERSIE

Ook voor dames voorziet Alé een bloemenvariant. Wit-roze en paars-blauw zijn hier de kleuren van het lichtgewicht shirt, dat ook een bijpassende bibshort met bretellen kreeg. De maten lopen hier van XS tot 2XL om elke vrouw te laten genieten van de zomerse outfit.
De PRR Flowers-collectie is verkrijgbaar bij erkende Alé-verdelers. Zo fiets je binnenkort rond als een goed gestylede zebra.