Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

CycleOps brengt veelbelovende Hammer-trainer op de markt

CycleOps, sponsor van Trek-Segafredo, lanceert een nieuwe smarttrainer. De Hammer zou het stilste model op de markt worden en daarnaast ook compatibel zijn met alle bekende software én trainingsapps.

De belangrijkste fabrikant van trainingstoestellen in Amerika wil scoren met de CycleOps Hammer. En dat dankzij de gebruiksvriendelijkheid van de indoortrainer. Hij is gemakkelijk en compact op te vouwen, duurzaam (dankzij de levenslange garantie) en zou het ultieme “buitenfiets-gevoel” creëren met het vliegwiel van zo’n negen kilogram.

Quick release en steekas-compatibel

Daarnaast kan hij een maximaal wattage aan van 2.000 Watt en dat aan een maximum stijgingspercentage van 20%. Allemaal met slechts 64 Decibel rond je oren bij een snelheid van 32km/u. Wat ons alvast aanstaat is de snel verwisselbare insert die zowel steekassen als quick release-sluitingen met graagte ontvangt. En uiteraard zal de interne krachtmeting met de PowerTap-technologie wel dik in orde zijn.

Gratis applicatie

De CycleOps Hammer werkt dankzij ANT+, FE-C en Bluetooth met software als Zwift, TrainerRoad, CycleOps en heel wat andere applicaties. Bovendien ontwikkelt het bedrijf momenteel een gratis app die binnen een paar maanden uitkomt. Voor informatie over de inhoud daarvan is het nog even afwachten. De prijs van de gesofisticeerde Hammer bedraagt 1299,99 euro.

Bekijk het filmpje hierboven alvast om de Hammer vanuit alle hoeken te inspecteren.