Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

CYCLES EMRIN: Nieuwe modellen volop aanwezig

David en Romy Gilis baten de bekende wielerzaak in Nieuwenrode met veel enthousiasme uit: "De modellen 2020 zijn al in de showroom aanwezig, met pareltjes van Specialized, Giant en Cube in het sportieve gamma."

“Moustache is dan weer iets nieuws bij de e-bikes. Die laatste categorie blijft maar populairder worden. Als je bijvoorbeeld de nieuwe e-mountainbikes van Cube ziet, dat is ongelooflijk. Maar neem zeker ook nog een kijkje bij onze stockmodellen van 2019 die aan mooie condities worden aangeboden.”

Niet alles wat de deur uitgaat, is een kant-en-klaar-product: “De S-Works-modellen stellen we vaak custom samen, waarbij we de wielen, onderdelen en groep samen met de klant kiezen. Dat is altijd leuk om te doen.”

De verbinding met de klant onderhouden ze op een unieke manier: “We vertrekken elke woensdagavond voor de Emrin Evening Rides, telkens met minstens 40 man. Zo had Ruben Van Gucht onlangs een oproep gedaan op social media en stond er 100 man voor onze deur. Dat was wel even zweten!”

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor deze vierde generatie bij Emrin, zo blijkt uit de plannen: “We zijn nu volop aan het uitkijken om hier iets nieuws neer te zetten of naar een nieuwe locatie te verhuizen, want uitbreiding is noodzakelijk om al het moois te kunnen blijven tonen.”

Openingsuren:
Di-vr: 8:30-12u & 13-18:30u / Za: 9-17u /  Ma & zo gesloten
 
Fietsmerken:
Cube, Giant, Specialized
 
Cycles Emrin
Spenaardstraat 35
1880 Nieuwenrode
Tel: 015.71.18.34
cycles.emrin@telenet.be
www.cyclesemrin.be

Gerelateerde artikels