Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Cycling.be 6de in Eneco TeamTijdrit

Terheyde CT kwam als winnaar uit de bus tijdens de Eneco TeamTijdrit bovenop de Muur van Geraardsbergen. De vier man van Team Cycling.be klaarden de klus als zesde van 18 ploegen.

Bjorn Lison, Roel Reigel, Yorick Lison en Wim Blaton van Terheyde CT waren als snelste boven op de Muur. Met een totaaltijd van 41:34 – de tijd van de drie snelsten samengeteld – gingen zij (met 8 seconden!) WRT De Roeve en D’Arty-Boy vooraf. De winnaars werden na afloop van de podiumceremonie van de Eneco Tour (de slotrit finishte ook in Geraardsbergen) gehuldigd.

Gerry Tas van WRT De Roeve was individueel wel de allerrapste. Hij deed 13:30 over de 9 kilometer. Van de 18 deelnemende ploegen kwam één ploeg ten val en gaf op.

Het team van cycling.be met Robin Decottignies, Simon Lamon, Roel van Schalen en Mathieu Bruyneel gaf het volle pond en kon tevreden zijn met een totaaltijd van 46 minuten rond, goed voor een zesde plaats. Het parcours was dan ook niet voor watjes, met een kasseihelling, de Vesten en dan nog de Muur…