Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Cycling.be-Alpha Motorhomes klaar voor veldritseizoen

Het veldritseizoen komt er nu wel heel snel aan, dus was het ook tijd om de cyclocrossploeg van Cycling.be-Alpha Motorhomes voor te stellen in het bijzijn van sponsors, pers en genodigden.

Met enkele nieuwe renners bij de aspiranten en beloften kan Cycling.be-Alpha Motorhomes met drieëndertig renners het nieuwe seizoen aanvatten. De renners werden volledig uitgedost in hun nieuwe GC-wielerkledij. De sponsors konden de nieuwe campers, voorzien door Alpha Motorhomes en prachtig bestickerd door Vizuelle in samenwerking met Vio, bewonderen.

De ploeg en de ploegmanagers Eddie Van Bunder en Patrick Bellon zijn ook trots om het G-wielrennen, voor sporters met een mentale of fysieke beperking, te ondersteunen. Joannathan Duinkerke, ex-wereldkampioen tijdrijden, zal namelijk voor het team uitkomen in het veld.

Cycling.be duimt alvast dat de miniemen, aspiranten, nieuwelingen, juniores, beloften en masters het even goed doen als het voorbije seizoen, toen maar liefst zeventig overwinningen konden worden gevierd. Daar kwamen de afgelopen maanden nog een vlotte dertig zeges bij, zodat met goede moed kan worden begonnen aan het nieuwe veldritseizoen.