Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Cycling.be Fietsenspecial nu in de winkel!

Het januarinummer van cycling.be magazine is traditioneel de Fietsenspecial, met 70 nieuwe fietsen en een test van 5 top alu racers. Verder: Niels Albert, Mathieu Van der Poel, met Greipel op stage, Van Avermaet, Nys' nieuwe fiets, ...

In de Fietsenspecial stellen we 70 fietsen voor 2014 voor, zowel MTB’s als racers in alle prijsklassen. Ook Sven Nys heeft een nieuwe fiets. We stellen zijn Trek Boone exclusief aan je voor. Niels Albert pakt uit met enkele straffe uitspraken en Greg Van Avermaet droomt van nieuwe doelen. We trokken met Lotto-Belisol mee op stage en konden er spurtbom Andre Greipel op de rooster leggen. Mathieu Van der Poel bewees dat hij het ook bij de grote jongens kon en dat verdiende een plaats in de rubriek Revelatie. Rob Peeters gunde ons een blik in zijn Musette, terwijl Helen Wyman een boompje opzette over het vrouwencyclocross.

 

Mooi weer was het niet, toen we in Gent mee op pad gingen met fietskoerier Lieven, maar wind en regen kunnen hem niet deren. Voor de Sur Place ging het richting Calpe en daar waren de temperaturen al wat milder. Tot slot hadden we met Zohra een knappe verschijning in het testcentrum van Energy Lab.

 

Het januarinummer van cycling.be magazine ligt vanaf nu in de winkel!