Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

CYCLINGSHOP MONDELAERS: Molteni-Merckx siert de showroom

In 2018 vierde Cyclingshop Mondelaers zijn tienjarig bestaan, maar ook 2019 belooft veel goeds. Zo vind je in de showroom twee nieuwe modellen die alle aandacht naar zich toetrekken. En eind maart kan je alles ontdekken tijdens de opendeurweek.

“Momenteel zijn de Eddy Merckx EM525 in de moderne Molteni-uitvoering en de nieuwe Focus Izalco Max de grootste blikvangers in onze zaak”, klinkt het bij zaakvoerder Kurt. Ben je benieuwd naar de flitsend oranje Eddy Merckx, of ben je eerder fan van de aerotopper van Focus? Spurt dan als de bliksem naar Cyclingshop Mondelaers en wie weet, start je het nieuwe wegseizoen wel met een van deze pareltjes.

De Limburgse wielerzaak begon ooit als hobby, maar groeide snel uit tot veel meer. Naast racefietsen van Eddy Merckx en Focus vind je er ook andere gekende merken als Zannata en Kuota. Uiteraard ontbreken ook e-bikes niet dankzij Kalkhoff en Oxford. Cyclingshop Mondelaers staat steeds paraat om je te helpen in je zoektocht naar de ideale racefiets, mountainbike of ander model. Tot slot verkoopt het team van Kurt en Sandra ook een heleboel accessoires en leuke hebbedingetjes voor wielerliefhebbers. Markeer alvast zaterdag 23 tot zondag 30 maart in je agenda, want dan houdt Cyclingshop Mondelaers zijn jaarlijkse opendeurweek!

Openingsuren:
Di-vr: 9-12u & 13-18u / Za: 9-14u / Ma & zo gesloten
 
Fietsmerken:
Eddy Merckx, Focus, Kalkhoff, Kuota, Oxford, Zannata
 
Cyclingshop Mondelaers
Diesterstraat 53
3980 Tessenderlo
Tel: 013.29.52.77
cyclingshop-mondelaers@telenet.be
www.cyclingshop-mondelaers.be