Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

De Muur opflitsen

Kroon jezelf tot Koning van De Muur! Overleef je de voorrondes van Red Bull De Muur op zaterdag 25 mei, dan staat je 's avonds nog een loodzware finale te wachten op diezelfde kasseien.

De opzet is eenvoudig. Er wordt een time trial gereden op de laatste 300 meter van de Muur met een gemiddeld stijgingspercentage van niet minder dan 20%. Wie overdag de kwalificatiereeksen op de beruchte kasseien overleeft, gaat door naar de finalerondes die ’s avonds plaatsvinden. Tijdens de finale beklimming staan de 48 snelste deelnemers (40 beste tijden + 8 wildcards) in de spotlights, de finale wordt immers bij kunstlicht gereden – spectaculaire beelden gegarandeerd! Je start per zes, en de eerste drie gaan door naar volgende ronde, tot er een finale run is.

Deelnemen is zeker en vast de moeite, niet in het minst om de geweldige hoofdprijs in de wacht te slepen: 12 maanden lang zullen Paul Van Den Bosch en Energy Lab de winnaar testen, begeleiden, voorzien van gepersonaliseerde trainingsschema’s, tips geven en ondersteunen bij zijn volgende fietsuitdagingen.

Surf naar www.redbull.be om je in te schrijven. Wacht niet te lang want het aantal deelnemers is beperkt tot 300. Deelnemen is enkel mogelijk vanaf 16 jaar en kost 20 euro. Hiermee is je verzekering geregeld en ontvang je een exclusief Red Bull De Muur wielershirt en drinkbus. Online inschrijven kan nog tot en met zondag 28 april.

Gratis deelname

Beschik je over enkele leuke foto’s, een spectaculair actiefilmpje van jezelf of een uniek palmares? Dan maak je kans op een gratis deelname aan Red Bull De Muur. Stuur je beste actiefoto, video of uniek verhaal naar demuur@redbull.be. Spring jij eruit, dan kun je gratis deelnemen aan deze unieke uphill race.