Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

DEXTERS SPORT: Showroom met heuse Col du Dexters

Cycling.be Club-lid Dexters Sport is niet alleen een Limburgse fietsenzaak met 37 jaar ervaring, de familie Dexters is ook helemaal mee met de jongste ontwikkelingen én laat dat ook weerspiegelen in de unieke look van de showroom.

In 1982 zag Dexters Sport het licht dankzij Jos en zijn zoon Patrick Dexters. Toen Jos vijf jaar later overleed, kwam Patricks vrouw Jeannine erbij. In 2001 verhuisde de zaak van As naar de huidige locatie in Opglabbeek en twaalf jaar later stapte ook dochter Hanne mee in de familiezaak. “Met de recente verbouwing was het oog gericht op “Dexters Sport 2.0″. Nu werken we samen met een fijne mix van de twee generaties en ons topteam”, luidt het bij Hanne, wiens man Jorn ondertussen ook deel uitmaakt van de wielerzaak. De look werd grondig onder handen genomen, maar de insteek blijft dezelfde. “We bieden een compleet gamma van racefietsen, mountainbikes, e-bikes, kledij en accessoires. Momenteel rolt de custom Pinarello Dogma het vlotst naar buiten in het hoogste segment, maar ook de Scott Addict loopt dit jaar heel hard.”

De totaal vernieuwde showroom is werkelijk een plaatje. Het gelijkvloers herbergt heel wat topfietsen, schoenen, hippe sokken, brillen en zoveel meer. Let zeker ook eens op het mini-peloton aan de onderkant van de trap. Als je de ‘Col du Dexters’ van 16,2 % opgaat, kom je op de eerste verdieping met nog veel meer prachtige producten. Al moet je niet enkel naar Dexters Sport gaan om je ogen flink de kost te geven. “Onze service, kennis en techniek zijn onze prioriteit. Daarnaast voorzien we uiteraard ook een breed aanbod fietsen en allerhande accessoires. En dat allemaal met ons enthousiast team met veel passie voor de fiets. Op naar een jaar met hopelijk even mooi fietsweer als vorig seizoen!”, blikt Hanne al vooruit.

Openingsuren:
Ma, wo & do: 9-18u / Vr: 9-20u / Za: 8-16u / Di & zo gesloten
 
Fietsmerken:
Batavus, Isaac, Koga, Pinarello, Scott, Sparta
 
Dexters Sport
Industrieweg Zuid 2045
3660 Opglabbeek
Tel: 089.65.85.80
info@dexterssport.be
www.dexterssport.be