Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Droog en koel met BBB-BaseLayer onderkleding

Goede onderkleding is enorm belangrijk voor het fietscomfort. Daarom ontwikkelde BBB onderkleding voor mannen en vrouwen, speciaal om je bij het warmste weer en indoorsporten droog en koel te houden.


Blijf droog en koel met de BBB-BaseLayer onderkleding (foto BBB)
De BaseLayer onderkleding gebruikt CoolControl-stof om vocht af te voeren en de temperatuur te regelen. CoolControl voert het vocht snel en efficiënt weg van je huid. Wanneer de stof het vocht heeft opgenomen, verkoelt het en verdampt het snel dankzij de luchtstroom.

In plaats van normale ronde vezels gebruikt BBB stof van Cross-Section vezels. Die vezels vergroten de verdampingsoppervlakte met 28%. Om het vocht nog beter op te nemen en te laten verdampen, ondergingen alle BaseLayer BBB-onderhemdjes een QuickDry behandeling. Droog en fris fietsen vormt dus niet langer een probleem. Bovendien zit de onderkleding comfortabel dankzij de plat gestikte naden, de pasvorm en het lichte gewicht van BBB-BaseLayer.

De witte onderkledij is verkrijgbaar voor man en vrouw in de maten S tot XXL. De adviesverkoopprijs bedraagt 29,95 euro.