Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ekoï maakt eerste 4-in-1-fietsbril

Ekoï biedt ontelbaar veel mogelijkheden om de nieuwe PersoEvo9-fietsbril te personaliseren. Voor elk onderdeel kun je het kleur zelf kiezen en je kunt de bril met of zonder frame dragen. Een unieke look is daarmee gegarandeerd.

Voor elk van de negen onderdelen van de PersoEvo9 kun je kiezen uit 22 kleuren. Maar dat is niet alles! Je kunt er ook voor kiezen om de bril met of zonder frame te dragen, of enkel met de boven- of onderkant van het frame. Die delen kun je er namelijk op- of af klikken. Dat maakt de keuze erg groot. Het gewicht varieert daardoor van 35 tot 41 gram, naargelang hoe je het frame uit TR90 Grilamid hebt gekozen. Er zijn acht ventilatieopeningen om aandampen te vermijden en de neusbrug kun je vormen naar jouw gezicht.

De kwaliteitslenzen zijn van de hand van het gerenommeerde Zeiss Optical en tonen heel wat detail, terwijl reflecties worden vermeden. De onbreekbare lens uit polycarbonaat is behandeld met Ri-Pel, waardoor water, vuil en olie worden afgestoten en het erg simpel is om de lens schoon te maken. Er zijn verschillende kleuren van glazen voor verschillende omstandigheden beschikbaar (spiegel, Revo Red of Blue, rood, oranje en geel) en er is ook een fotochromische lens. Brildagers kunnen een optisch inzetstukje monteren. Prijzen beginnen van 99,99 euro op de website van Ekoï.

We zagen de Ekoï PersoEvo9 al bij de renners van Quick-Step Floors en ook de andere gesponsorde atleten, waaronder Fabio Aru, Warren Barguil, Alexander Kristoff en Nacer Bouhanni, zullen ermee rijden. De onderdelen zijn gemaakt in Italië en alles werd geassembleerd in Frankrijk.