Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Energy Lab begeleidt Wilier Veltec Team Gran Fondo

Energy Lab en het Wilier Veltec Team Gran Fondo slaan de handen in elkaar. De coaches van Energy Lab gaan de renners van het team dit jaar begeleiden naar topprestaties in de verschillende Gran Fondo's.

Het Wilier Veltec Team Gran Fondo bestaat in 2012 uit onze landgenoot Frederic Coopman en de Nederlanders Michel Snel, Bas Canoy, Kenny Nijssen en Judith Visser. Zij zullen ook dit jaar weer een druk programma afwerken en met de nodige ambities van start gaan in de belangrijkste Gran Fondo’s.

Om hun doelen te helpen waarmaken zal Energy Lab het team officieel begeleiden op vlak van testing, fietspositionering en coaching. De coaches beschikken in hun trainingsbegeledingscentrum over de laatste nieuwe software om de vermogensmetingen via de Powertap tot in detail te analyseren en kunnen zo de trainingen dag na dag analyseren en bijsturen.

Zowel Energy Lab als het Wilier Veltec Team Gran Fondo zijn erg enthousiast over deze samenwerking. Frederic Coopman en Kenny Nijssen waren meteen onder de indruk van hun eerste kennismaking met Energy Lab.