Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

ETAPPE: e-bikeshowroom krijgt opfrisbeurt

Sinds 1982 stond voorganger Fietsen Deprez te boek als een echte allrounder. Die trend zet Etappe graag voort, weliswaar met zijn eigen invulling.

“We blijven een fietsenwinkel die van alle markten thuis is. Kinderfietsen, stadsmodellen, e-bikes, mountainbikes en racefietsen, we hebben het allemaal van verschillende topmerken”, luidt het bij Andreas, een van de twee zaakvoerders. Na het einde van het seizoen is het traditiegetrouw een uitgelezen moment om koopjes te doen. Dat geldt ook bij Etappe in Paal. “We hebben nu enkele eindereeksmodellen en testfietsen in promo staan. Die gaan de deur uit met aantrekkelijke kortingen. Kijk zeker eens op onze Facebookpagina om onze actiemodellen én de kortingen te ontdekken.” Wie snel eens rondsnuffelt op de pagina zal misschien wel een knappe e-bike, mountainbike of ander model vinden met enkele honderden euro’s minder op het prijskaartje.

Naast een uitgebreid aanbod met meer dan tien fietsmerken, onderscheidt de Limburgse wielerzaak zich ook met zijn puike service. “Onze service na verkoop verloopt snel en aan zeer scherpe prijzen. Daarbij is onze persoonlijke aanpak nog een extra troef van de zaak. We zetten meerdere e-bikes in als testfietsen, zodat onze klanten elke motorvariant eens kunnen uitproberen.” Met een Qwic-e-bike als bestverkochte model van 2019 mag het geen verrassing zijn dat het Etappe-team het vizier wat extra richt op elektrische modellen. “Deze winter geven we het showroomgedeelte van onze e-bikes een opfrisbeurt. Zo is die weer in topconditie voor het nieuwe wielerseizoen van 2020”, besluit Andreas.

Openingsuren:
Di-vr: 9-12u & 13u30-18u / Za: 10-17u / Ma & zo gesloten

Fietsmerken:
Batavus, BFK, Eddy Merckx, Flyer, Merida, Norta, O2Feel, Oxford, Qwic, Ridley, Scott

Etappe
Paalsesteenweg 322
3583 Paal
Tel: 011.42.39.70
info@etappe.be 
www.etappe.be