Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Rhodesgoed Fiets 2-daagse

24 september

Op het domein van het Rhodesgoed te Kachtem organiseren we met de Emelgemse WielerVrienden Club de ‘Rhodesgoed Fiets 2-Daagse’: een uniek fietsevent met start en aankomst in een prachtig groen decor!
Er is keuze uit 3 tochten (45/85/125km) en deze verlopen van start tot finish over landelijke en rustige wegen.

De 45 km route is voornamelijk vlak (op de Poelberg na) en gaat richting natuurdomein ‘de Baliekouter’ in Wakken. U fietst hier te midden de vallei van de Mandel. Tijdens deze tocht overwint u 171 hoogtemeters.

De 85km route heeft een vlakke aanloop maar éénmaal voorbij het pittoreske Machelen worden de wegen glooiend. Na de bevoorrading in Kruishoutem volgt er een pittig intermezzo te midden de natuurpracht van Nokere. Vervolgens keren we via het hinterland van Waregem terug richting Rhodesgoed. Tijdens deze tocht overwint u 389 hoogtemeters.

De 120km route is nog iets pittiger. Als surplus doen we hier een extra lus doorheen het ‘voorgeborchte’ van de Vlaamse Ardennen. Deze lus doorkruist oa Ooike, Mullem, Wannegem en Lozer. Deze tocht bevat 2 bevoorradingen en u overwint in totaal 682 hoogtemeters.

Voor iedere deelnemer voorzien wij een heuse VIP bevoorrading, koffie bij de start en frietjes met een frisse Filou bij aankomst!!!

Op de site van het Rhodesgoed voorzien wij bovendien heel wat animatie voor jong en oud.

Inschrijven en deelnemen kan zowel op zaterdag als op zondag van 7 u 30 tot 15 u.

Alle info vindt u ook op www.ewvc.be

Gegevens

Datum:
24 september
Evenement Categorie:
Cyclo
Site:
www.ewvc.be

Locatie

Brasserie Rhodesgoed
Rhodesstraat 2
KACHTEM,

Organisator

Emelgemse Wieler Vrienden Club
Telefoon:
478440131