Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Fiets mee met de Marc Herremans Challenge

Op zaterdag 29 augustus 2015 kun je deelnemen aan weg- en mountainbikeritten in het Waalse Houffalize. Onderweg beklim je hellingen in het prachtige Ardense landschap of rij je door het mekka van het Belgische mountainbikelandschap.

De opbrengst van het event gaat volledig naar Herremans‘ project ‘To Walk Again’. Voor de wegritten kun je kiezen uit vier verschillende routes. De familie- en handbiketocht gaat over een afstand van 25 kilometer. Wie een grotere uitdaging wil, kan opteren voor tochten van 60, 120 en 180 kilometer. Cross je liever door de Ardense bossen? Schrijf je dan in voor de mountainbiketochten van 25, 45 en 90 kilometer.

Energy-party
Bij alle tochten is er bevoorrading en technische ondersteuning voorzien. Nadat je overdag helemaal de ziel uit je lijf reed, kun je het melkzuur uit de armen en benen schudden op de gratis Energy-party. Laat je helemaal gaan op de beats van de dj om de sportieve dag goed af te sluiten.

Deelnemen aan een van de tochten kost 15 euro per persoon. Ben je lid van de CM, dan mag je je verwachten aan twee euro korting. De opbrengst van het gehele event gaat integraal naar het ‘To Walk Again‘-postrevalidatiecentrum.

Vayamundo
Ook voor zij die zin hebben om er een weekendje van te maken is er een speciaal arrangement voorzien in Ol Fosse d’Outhe. Je kunt er eventueel de kleine kids laten animeren terwijl je gaat fietsen. Vayamundo Ol Fosse d’Outh bied je heel wat mogelijkheden om er een onvergetelijk sportief weekend van te maken.

Alle info over het event de het arrangement vind je terug via de onderstaande link.