Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Fiets virtueel door Italië en win een geavanceerde Elite-trainer

Elite en Bkool bundelden hun krachten om 5 online Italiaanse klassiekers samen te stellen. Met trots presenteren ze de Elite Italian Classics by Bkool. Deelnemers maken kans om een complete Elite-trainingsopstelling te winnen.

Deze beroemde klassiekers vinden plaats van 7 tot 27 oktober over vijf verschillende etappes. Je kan bijvoorbeeld virtueel over beroemde cols als de Etna, de Mortirolo of de Stelvio rijden. Bij deze bergpassen toont Bkool realistische HD-video’s. Mis ze dus zeker niet!
1. Etna: 7 tot 12 oktober
2. Cesenatico: 13 tot 15 oktober
3. Mortirolo: 16 tot 19 oktober
4. Stelvio: 20 tot 22 oktober
5. Time Trial: 23 tot 27 oktober

Elite-ambassadeurs Giulia Minetto, Andrea Scisci en Lelia Koenig zullen meerijden met het peleton van duizenden wielrenners van over heel de wereld. Onder de deelnemende fietsers wordt een winnaar getrokken. Deze gelukzak krijgt een Elite-trainingsopstelling met een compacte Suito-trainer, een Elite-trainingmat en de Elite Sterzo, de mechanische stuurplaat. Be cool en doe mee met de race op Bkool.com!

Schrijf je in en rond de eerste etappe op tijd af. Je kan de wedstrijd 100% gratis afwerken door gebruik te maken van de gratis proefperiode van een maand. Deze proefperiode is beschikbaar op de website van Bkool (zie link hieronder).