Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Fiets, zoek en win in de Vlaamse Ardennen

Van 29 juni tot en met 30 september 2013 kan je in de Vlaamse Ardennen de 'Beleef je eigen Ronde' Zomerzoektochten fietsen en mooie prijzen winnen.

4 Ronde-thematochten starten en eindigen op dezelfde locatie: Geraardsbergen, Oudenaarde, Ronse en Zottegem. Je proeft van de hellingen en de kasseien die de Ronde van Vlaanderen al honderd jaar lang beroemd maken. Je kiest voor een korte of lange route, eentje met of zonder hellingen, in functie van de gekozen stad.

WIN

Hoe deelnemen?
– Haal je gratis deelnemingsformulier in het toeristisch infokantoor van het traject van je keuze. Let wel: deze formulieren kan je enkel afhalen tijdens de openingsuren van de toeristische infokantoren in Geraardsbergen, Oudenaarde, Ronse of Zottegem.
– Ga naar de startplaats en volg de route via de knooppunten. Deze staan op je deelnemingsformulier vermeld. Tijdens de tocht geniet je van de pracht van de Vlaamse Ardennen en zijn cultuurpatrimonium.
– Los de 5 zomerzoektochtvragen en de schiftingsvraag op.
– Hou regelmatig even halt bij de horecazaken op je route en geniet van de voordelen die zij aanbieden. Laat je formulier aftekenen wanneer je van deze voordelen gebruik maakt.
– Bezoek vrijblijvend een toeristische attractie op dit traject.
– Deponeer je volledig ingevuld deelnemingsformulier in de daartoe voorziene urnes of in de brievenbus van het toeristisch infokantoor t.e.m. 30 september 2013.
– De winnaars worden persoonlijk verwittigd en krijgen hun prijs thuis geleverd.

Alle info over deze 4 fietszomerzoektochten, het wedstrijdreglement en de openingsuren van de toeristische infokantoren vind je op www.toerismevlaamseardennen.be/zomerzoektochten.