Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Fietsbril met spitstechnologie

Het ziet er naar uit dat we de zonnebril weer een tijdje van onder het stof mogen halen. Het nieuwe Ryzer-model van Rudy Project biedt de sportieve fietser een bril met de nieuwste snufjes.

Door voor de montuur gebruik te maken van Grilamid materiaal blinkt het model Ryzer uit door zijn lage gewicht. Het speciaal ontworpen Ryzer frame voorziet de bril van een optimale air flow. De 360° verstelbare oorbeentjes en de Ergo IV ergonomisch neuspads optimaliseren verder het draagcomfort en de pasvorm.

Om aan alle mogelijke weerscondities te kunnen weerstaan zijn de lenzen met de door Rudy Project gebrevetteerde “Flip Change Technology” snel te verwisselen. Verkiest men om Photochromatische Impact X lenzen in de Ryzer te monteren, dan is door de automatische aanpassing het verwisselen van de lenzen overbodig. Voor permanente brildragers kan deze Rudy Project Ryzer van op maat gemaakte en geïntegreerde correctieglazen worden voorzien. Verkiest men Impact RX lenzen dan is het clip on systeem overbodig.
 
De beschikbare kleuren zijn wit, zwart, crystal en frozen ash. Adviesverkoopprijs vanaf 129,99 euro.