Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Fietsgids 2019 met 85 racefietsen en MTB’s, tests, trends en tips!

De Fietsgids 2019 van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en daarin tonen we je de 85 racefietsen en mountainbikes die in 2019 het mooie weer zullen maken, inclusief 12 fietstests, 5 droomfietsen, de beste kooptips en nieuwste trends, en veel meer!

We testten de Specialized Tarmac Disc Sport, Canyon Neuron en Aeroad CF SL Disc, Trek Checkpoint SL 6, Cube Agree Hybrid C:62 SL Disc, Look 785 Huez Disc, Pinarello Prince Disk, Stevens Izoard Pro Disc, Zannata Z82, Colnago CLX Disc, Wilier Cento1NDR en Superior Team 29 Issue R. Om een zo compleet mogelijk overzicht aan te bieden, verdeelden we de verschillende types racefietsen en mountainbikes in 11 categorieën.

Je vindt er ook 5 racefietsen om van te dromen, de beste kooptips en nieuwste trends, en we gaan met een beginnende fietsster haar eerste racefiets kopen, zodat je weet waarop jij – zowel als ervaren als startende fietser – moet letten als je de winkel binnenstapt.

Kortom, de Fietsgids 2019 van cycling.be magazine is de perfecte leidraad voor wie op zoek is naar een nieuwe racefiets of mountainbike, en het ideale leesmateriaal voor wie op de hoogte wil blijven van de jongste trends in fietsenland. Deze aparte uitgave staat los van de normale maandelijkse magazines en ligt vanaf nu in de winkel!