Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Flandriens maken van natte jubileumeditie Peter van Petegem Classic een wielerfeest

Ondanks de natte weersomstandigheden kwamen er maar liefst 3000 ware Flandriens aan de start van de 10de Peter van Petegem Classic, de derde tocht van de Cycling Tour.

“We geven het toe, de weergoden waren de organisatie van deze jubileumeditie niet gunstig gezind”, klonk het bij de organisatoren van de Peter Van Petegem Classic. “Maar daar trokken jullie, 3000 dappere Flandriens, zich helemaal niets van aan! Met jullie stalen/carbonnen ros trotseerden jullie de buien voor een prachtige tocht doorheen de Zwalmstreek en de Vlaamse Ardennen. Als kers op de taart was er de oude finale van Vlaanderens Mooiste met de beklimmingen van de Muur van Geraardsbergen en de Bosberg.”

“Een pittige tocht die nog even in de kleren zal blijven hangen, maar waar iedere deelnemer tijdens zijn latere fietsdoelen dit jaar de vruchten zal van plukken! En laten we uiteraard de moedige verhalen niet vergeten die je tegen je  ‘mooi weer fietsende’ vrienden kan vertellen…”

WIELERFEEST

“Jullie zorgden onderweg en aan de finish voor de leuke sfeer, wij zorgden dankzij Aptonia en Mani voor de versterking van de innerlijke mens. Brouwerij Roman liet de Ename rijkelijk vloeien.”

De volgende tocht van de Cycling Tour is de prachtige Tour de Namur Cyclo op zaterdag 6 mei. Inschrijven kan je via de link onderaan dit artikel.