Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

FLR introduceert betaalbare Knit-schoenen

Profwaardige koersschoenen hoeven niet altijd onwaarschijnlijk duur te zijn. FLR, een merk dat je ook in het peloton ziet, heeft bijvoorbeeld nieuwe modellen in aantrekkelijk knit-materiaal voor een meer dan interessante prijs.

FLR biedt sterke, ademende raceschoenen, gemaakt van met glasvezel geïnjecteerd kunststof en met een ademende EVA binnenzool.

FLR F-35 KNIT: State of the art design voor scherpe prijs

De FLR F-35 knit (75,95 euro) van FLR is door de sterke nylon draden een stevige schoen die zeer goed ademt. De buitenzool is gemaakt van met glasvezel geïnjecteerd kunststof (R250). In de schoen zit een binnenzool uit gegoten EVA. Deze binnenzool is ademend en uitneembaar. De schoen wordt gesloten door drie klittenbandstroken. De FLR F-35 Knit Race Schoen is geschikt voor SPD-SL, Look KEO en Speedplay, en beschikbaar in maat 36 t/m 43.

FLR F-11: Elegant, aerodynamisch en comfortabel

De FLR F-11 KNIT (119,95 euro) is de ademende, slanke wielrenschoen met de juiste mix van prestaties, stijfheid en ondersteuning. De F-11 KNIT maakt gebruikt van een naadloos bovenwerk om de voet op zijn plaats te houden en tegelijkertijd te laten ademen. De driedubbele laag sterk nylongaren is comfortabel, ademend, maar zorgt er ook voor dat je geen kracht verliest tijdens de rit. De schoen is uitgerust met een Atop-veterdraaisluiting en een R250 nylon buitenzool. De FLR F-11 Knit is geschikt voor SPD-SL, Look KEO en Speedplay, en beschikbaar in maat 38 t/m 47.

In de Vuelta rijden vier renners met de schoenen van FLR, Mickael Delage, Fernando Barcelo, Georg Zimmerman en Nic Dlamini.