Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

FuturumShop geeft korting én kans op VIP-pas Roubaix

Amper 100 kilometer moet je fietsen om meteen te profiteren van een korting van 20 euro én een kans op een VIP-ticket voor de eerste editie van Parijs-Roubaix voor vrouwen. Daar gaat Team Jumbo-Visma namelijk voor succes.

Krijg een exclusief kijkje achter de schermen tijdens de ‘Hel van het Noorden’ en ontdek hoe de rensters van Team Jumbo-Visma #samenwinnen. Fiets jij 100 km op Strava met de Parijs-Roubaix Challenge van FuturumShop? Dan verdien je € 20 korting (minimale bestelwaarde € 100) bij FuturumShop én maak je kans op exclusieve VIP Tickets voor Parijs-Roubaix van Team Jumbo-Visma.

Op de hoogte blijven van de beste acties en het laatste nieuws? Word lid van de officiële Strava Clubs van Team Jumbo-Visma en FuturumShop.

Dit is al de vijfde challenge van de FuturumShop Strava Grand Slam. Voltooi jij in 2021 alle zes Strava Challenges van FuturumShop? Dan spaar je maximaal 500 extra credits voor exclusieve cadeaus en producten in de FuturumShop app. Lees meer op www.FuturumShop.nl/StravaGrandSlam