Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ga de grens over en ontdek Noord-Brabant

Brabants Trots is een kleine toertocht met een grootse service. De routes van 80 en 110 km nemen je mee door de bosrijke omgeving en gezellige Brabantse dorpjes en steden. Na de tocht staat er een welverdiend Brabants speciaalbiertje voor je klaar. Start en finish zijn op de promenade van Tilburg University.

Het landschap van Noord-Brabant is zeer divers en ver hoef je daarvoor niet te reizen. Startplaats van Brabants Trots ligt in Tilburg, op een steenworp van de Belgische grens en aan de universiteitscampus is voldoende parkeergelegenheid. De attractieve routes van 80 en 110 kilometer leiden je door bossen en door het gezelligste wat Noord-Brabant te bieden heeft.

Na afloop van je inspanning is er een sfeervolle ontvangst op de ‘promenade’ van Tilburg University, waar je kunt genieten van een gratis lokaal biertje. En je hoeft je geen zorgen te maken over je fiets, want er is gratis bewaakte fietsenstalling voorzien. Onderweg krijg je uitgebreide bevoorradingen met onder meer sportdrank, repen, koeken, gels en fruit.

Nog niet overtuigd? Bekijk dan zeker het filmpje bovenaan dit artikel en de foto’s hieronder!