Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Garmin Virb laat je overal filmen

Garmin breidt zijn gamma uit met waterdichte actiecamera's. De Virb en Virb Elite maken beelden in Full HD en aan een vergelijkbare prijs als concurrent GoPro. De Elite heeft GPS- en Wifi-functies.

De Virb neemt bewegende beelden op in 1080p, Full HD dus, net als de GoPro. Foto’s kun je er ook mee nemen. De maximale resolutie is 16 megapixels en je kunt fotograferen terwijl de camera voort blijft opnemen. De enorme opnameknop zorgt dat je geen enkel cameramoment mist. De talrijke bevestigingen laten je de camera bijna overal monteren.

Zowel de standaardversie als de Elite zijn waterdicht tot 1 meter diepte, schokbestendig, hebben een 1,4-inch display met ambilight, een beeldstabilisator, een microSD kaartingang en een microHDMI-aansluiting. Je kunt maximaal 3 uur in HD opnemen. De ANT+-verbinding laat je toe om de Virb aan te sluiten op een Garmin GPS-toestel, zodat je ook je hartslag, cadans of de buitentemperatuur kunt toevoegen aan de opnamegegevens.

De Virb Elite heeft wel een WiFi-verbinding, zodat je hem op afstand kunt bedienen via een smartphone-app, en een GPS-ontvanger om gegevens zoals positie, snelheid en hoogte aan foto of video toe te voegen. De Elite zal vanaf oktober verkrijgbaar zijn aan 399 euro, de standaardversie gaat voor 299 euro over de toonbank.