Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Haal de cycling.be Tourgids in huis!

Het julinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel! Met als extra daarbij: de Tourgids, met alle ritten, profielen, en analyses per etappe door Kevin De Weert, maar ook alle kanshebbers, Belgen en Nederlanders, ... Zo ben je helemaal klaar voor de Ronde van Frankrijk die zaterdag start.

In die Tourgids van cycling.be magazine vind je naast de parcoursanalyse van De Weert ook nog alle kanshebbers, Poels en Thomas over kopman Froome, BMC-ploegleider Piva over Porte en Van Garderen, alle Belgen en Nederlanders (met focus op Van Avermaet en Pauwels), verkenning van de 19e etappe naar Mont Blanc, de laatse Belgische Tourwinst van Lucien Van Impe, de voedzame Tourkost bij Bora-Argon18, en de training van een Tourfavoriet. De Tourgids ligt apart in de winkel voor 2,95 euro, maar zit ook gratis bij het julinummer van cycling.be magazine.

In het reguliere nummer vind je ook heel wat lekkers: Fietsen met Fränk Schleck, Simon Geschke, olympiërs D’Hoore en De Buyst in de windtunnel, biken in Polen, revalideren met vermogensmeter, het nut van ‘abnormale’ zadels, tests van twee gloednieuwe comfortracers van BMC en Canyon en veel meer!

Haal het julinummer met de Tourgids van cycling.be magazine nu in huis! Of lees het HIER online via Blendle.