Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Haal de E-Bike Gids 2021 in huis

Op zoek naar de perfecte e-bike voor jou? Haal dan de E-Bike Gids 2021 in huis, met daarin tal van tests van elektrische fietsen voor de stad, speed-pedelecs, e-mountainbikes, e-cargobikes en e-racefietsen, maar ook de nuttigste accessoires, tips om het beste model te kiezen en valkuilen die je moet vermijden.

E-bikes zijn niet langer weg te denken uit ons straatbeeld. Ze zijn hip, nuttig en ecologisch verantwoord. Je hebt ze ook voor alle gebruiksdoelen: van recreatief tot sportief gebruik. Ontdek de wondere wereld van de elektrische fietsen in dé complete E-Bike Gids 2021, met meer dan 120 pagina’s leesvoer.

Dankzij de tests (met modellen van Specialized, Canyon, O2feel, Cannondale, R Raymon, Bergamont, Trek, M1 Sporttechnik, Husqvarna, Scott en Wilier) weet je welk type fiets het meest geschikt is voor jou, wat er specifiek is aan de verschillende types motoren, waarom je niet altijd het krachtigste model moet kiezen, … Naast die uitgebreide testindrukken geven we de beste modellen per categorie, zodat je niet minder dan 66 elektrische fietsen ontdekt in deze E-Bike Gids.

Per categorie schotelen we jou de knapste en nuttigste accessoires voor, maar vooraleer je de fietswinkel binnenstapt, moet je onze reportage lezen over het complete kooptraject van een e-bike: welke vragen moet je jezelf stellen, welk type aandrijving heb je nodig, hoe groot moet je batterij zijn, en met welk budget moet je rekening houden? Dankzij onze gouden koopregels en te vermijden valkuilen kom je gegarandeerd bij de perfecte tweewieler uit.

Je vindt de E-Bike Gids 2021 in de winkel en HIER in onze webshop.