Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Het tankstation van Camelbak

Op langere trainingstochten kan je maar beter genoeg drinken voorhanden hebben. De Camelbak Lobo koppelt een reservoir van drie liter aan een comfortabele pasvorm.

Dit lichtgewicht en gestroomlijnd Camelbak model is gemaakt om de actieve sporter snel en op elk gewenst moment van de nodige drank te voorzien. Via het ter hoogte van de mond gepositioneerde handenvrij vloeistofslangetje met gebruiksvriendelijke drinkbit kan er gedronken worden zonder het stuur van de fiets te moeten loslaten.

Met een Antidote reservoir van drie liter ligt een tocht van minimum drie uur binnen de capaciteit van de Camelbak Lobo. Het 3D Mesh harnas verzekert de draagstabiliteit op de rug, terwijl het Air Director rugpaneel een bezwete rug voorkomt.

De Camelbak Lobo vastmaken gebeurt met een 25 mm verwijderbare heupriem. Ondanks het minimum aan volume kunnen er in het ongeveer drie liter metende opbergruim toch nog de nodige spullen zoals een pompje, fietsgereedschap, telefoon of sportvoeding opgeborgen worden.
 
De Camelbak Lobo weegt 490 gram en is verkrijgbaar in de kleuren Chili Pepper, Skydiver, Black en Russet Orange/Charcoal. De adviesverkoopprijs bedraagt 99,95 euro.

TEST JE CAMELBAK

Wie zijn Camelbak eerst eens wil uitproberen alvorens over te gaan tot de koop, kan daarvoor vanaf nu terecht in de Camelbak Official Test Centers. Je kan er verschillende drinkrugzakken kostenloos uitgebreid testen.