Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Inschrijvingen Ronde voor wielertoeristen geopend!

Het deelnemersaantal van de RVV voor wielertoeristen - vanaf nu Ronde van Vlaanderen Cyclo - wordt in 2013 voor het eerst begrensd op 16.000. Er op tijd bijzijn is dus de boodschap, inschrijven kan vanaf nu!

De Ronde van Vlaanderen Cyclo zal ook in 2013 de Flandrien in elke wielertoerist opnieuw naar boven halen. Op zaterdag 30 maart kunnen fietsfanaten zich naar goede gewoonte uitleven op dezelfde hellingen en de finale waar de profs een dag later strijden om winst in Vlaanderens Mooiste. De exacte route wordt bekendgemaakt nadat ook het parcours van de profs vastligt.

Ook na het sportieve gedeelte wordt er in 2013 veel aandacht besteed aan de ‘après-bike’. De deelnemers en hun supporters kunnen de echte Ronde-sfeer opsnuiven in start- en aankomstplaats De Qubus in Oudenaarde. De organisatie zorgt voor een podium met praatgasten, muziek, animatie en een gezellige bar.

Voor het eerst wordt het deelnemersaantal van dé fietsklassieker gelimiteerd tot 16.000. Organisator Golazo sports wil het comfort van de deelnemers immers blijven garanderen en dat kan enkel op deze manier. Er op tijd bij zijn is dus de boodschap. Inschrijven is enkel mogelijk op voorhand en kan vanaf nu via de link rechtsboven.