Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Kate Middleton verkoopt fietsen van Museeuw

Een filmpje over de Amerikaanse Kate Middleton, naamgenote van de aanstaande van prins William, gaat momenteel de wereld rond. Een meevaller voor Museeuw Bikes, dat toevallig prominent in beeld is.De reportage van Associated Press gaat over de moeilijke periode die de Amerikaanse Kate Middleton momenteel doormaakt. De vrouw uit Boston ondervindt dezer dagen heel wat nadelen aan het feit dat ze dezelfde naam draagt als de Kate die aanstaande vrijdag in het huwelijksbootje stapt met de Britse prins William.

Medewerkers van Facebook trokken haar account al in omdat ze vermoedden dat het om een vals profiel ging. Nadat ze samen met twee andere naamgenotes bewees dat het haar echte naam is, werd haar account echter opnieuw geactiveerd.

Wie waarschijnlijk wel kan lachen met de hele situatie is … Johan Museeuw. De Kate Middleton uit Boston blijkt immers in een fietsenzaak te werken en op het filmpje, dat momenteel over de hele wereld druk wordt bekeken, zijn de fietsen van Museeuw Bikes mooi in beeld te zien op de achtergrond. Een onbewuste promotiestunt die kan tellen!