Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Koerskennis meten voor goede doel

In de laatste rechte lijn richting het WK in eigen land organiseert Kom op tegen Kanker op vrijdagavond 17 september een online quiz. De Grootste Gelijk nen Echte WK-quiz is de ideale gelegenheid om uw koerskennis – individueel of in groep – te testen.

Het drama in Ronse, de spurt van Tommeke Tommeke Tommeke of de plensbui in Yorkshire. Bij iedere wielerliefhebber doet dat meer dan een fietsbelletje rinkelen. Ken jij de wielergeschiedenis op je duimpje en zijn weetjes jouw dada? Dan is de Grootste Gelijk nen Echte WK-quiz zeker iets voor jou!

Deelnemen kan in team (max. 4 personen) voor 50 euro of individueel voor 15 euro. De online quiz op 17 september start stipt om 20 u via livestream. De link krijgt u per mail na inschrijving op https://www.komoptegenkanker.be/gelijknenechte/quiz.

De quiz wordt gepresenteerd door Ine Beyen. Er zijn met o.a. Garry Hagger, Bart Van Avermaet enkele bekende gezichten van de partij die zich willen meten met de kenners in de Vlaamse huiskamers. Samen met onder meer Trek, stad Damme en KBC zorgt Cycling voor een goed gevulde prijzenpot.