Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Korting en Tour-viptickets te winnen dankzij FuturumShop en Jumbo-Visma

Rij 100 kilometer in 21 dagen tijd om 20 euro korting op FuturumShop.nl te verdienen én kans te maken op Tour de France-viptickets van Team Jumbo Visma.

De ploeg van onder meer Primoz Roglic en Wout van Aert, en de populairste wielerwebshop slaan de handen ineen. Team Jumbo-Visma gaat deze zomer vol voor Tourwinst en jij kunt als vip aanwezig zijn bij een schitterende bergetappe. Krijg een exclusief kijkje achter de schermen in de Tour de France en ontdek hoe de renners van Jumbo Visma hun hashtag #samenwinnen in realiteit omzetten. En daar hoef je niet al te gek veel voor te doen.

Er zijn drie prijscategorieën voor de FuturumShop | Team Jumbo-Visma Challenge:

1) Fiets 100 km in 21 dagen en verdien een kortingscode van € 20 op www.FuturumShop.nl. (minimale bestelwaarde van € 125)

2) Alle deelnemers die hun kortingscode claimen na het voltooien van de Challenge maken automatisch kans op exclusieve Tour de France-viptickets van Team Jumbo-Visma

3) Win een Team Jumbo-Visma-fanpakket inclusief fietskleding. Wat moet je daarvoor doen? Tag @jumbovisma_road en @futurumshop in jouw fietsfoto op Instagram en gebruik #samenwinnen om kans te maken

STRAVA Grand Slam

Dit is de derde challenge van de FuturumShop Strava Grand Slam. Voltooi jij in 2021 alle zes Strava Challenges van FuturumShop? Dan spaar je maximaal 500 extra credits voor exclusieve cadeaus en producten in de FuturumShop-app.

Lees HIER meer.